Рус Укр
ГоловнаФоторепортажБлагоустрійДніпропетровськ прикрашають квітами
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Дніпропетровськ прикрашають квітами

У Дніпропетровську тривають роботи з озеленення. Працівники «Міськзеленбуду» висадили тисячі квітів на деяких вулицях міста. Також комунальники виконали роботи з рихлення дерев та кущів.

Днями  у Дніпропетровську бригади «Міськзеленбуду» висадили понад 8 тис. квітів. Серед них: сальвії, чорнобривці, цинерарії та герані. Квіти з’явилися на просп. Гагаріна в районі площі Космічної, біля пам’ятника Пушкіну, на розі просп. Кірова і Пушкіна. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Дніпропетровської міськради.

Крім того, міськзеленбудівці косили газони на розі просп. К. Маркса та О. Гончара, вул. Малиновського, Кротова, Запорізькому шосе, вул. Панікахи та на шляху до с. Мирне. Також комунальники виконали роботи з рихлення дерев та кущів на просп. Гагаріна, рихлення троянд  біля меморіалу «Вічна Слава».
 
 
Наразі працівники підприємства висаджують квіти на просп. К. Маркса, у сквері ім. Леніна та на розі просп. Кірова та вул. Титова.
 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Дніпропетровській області розроблятимуть проекти модернізації регіональних теплових та електричних мереж. До їх реалізації будуть залучати і міжнародні організації. Це дозволить стабілізувати ситуацію в галузі теплової та електроенергетики.
 
 

Катерина Білоус
 
Коментарі (0)
34
12