Рус Укр
ГоловнаФоторепортажБлагоустрійКиїв прикрашають гігантськими символами Європи із квітів
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Київ прикрашають гігантськими символами Європи із квітів

До Дня Європи у Києві з'являться гігантські квіткові композиції. Викладуть їх на Співочому полі у вигляді національних символів країн, які створили Раду Європи в 1949 році.

У найближчі вихідні кияни та гості столиці зможуть побачити гігантські квіткові композиції у вигляді пам'яток європейських країн — наприклад, Ейфелеву вежу, Колізей, і навіть скульптури казкових персонажів — Русалочку з принцом і вікінгів. Їх покажуть 16 травня на Співочому полі в рамках святкування Дня Європи, повідомляє «Сьогодні».

Співробітники КО «Київзеленбуд» щодня висаджують тисячі квітів, адже композиції виставки «Україна Європейська» плануються величезні. «Тут будуть відображені національні символи країн, які створили Раду Європи в 1949 році: Бельгії, Данії, Ірландії, Італії, Люксембургу, Нідерландів, Норвегії, Британії, Франції та Швеції», — пояснюють в «Київзеленбуді», додаючи, що вже готовий символ європейської валюти євро, який до всього ж буде крутитися.

Родзинкою виставки стануть квітковий годинник Карла Ліннея (близько 120 кв. м), за яким усі бажаючі зможуть дізнатися точний час.

За годинником розміститься герб Люксембургу — червоний двухвостий лев із золотистим язиком.

Італію місятни зможуть впізнати завдяки Колізею. «Каркас Колізею вже встановлено, і композиція майже готова, залишилося лише пофарбувати його в сірий колір», — пояснюють комунальники.

Варто звернути увагу також і на шедевр Данії, де незабаром серед тисячі квітів з'являться казкові персонажі Русалоньки і Принца на кораблі. Правда, поки що можна лише подивитися на каркас корабля — він ще не прикрашений квітами.

А у центрі Співочого поля незабаром обіцяють викласти квітковий герб і прапор України.

Для відвідувачів квіткова виставка «Україна Європейська» відкриється 16 травня і буде працювати щодня з 9:00 до 21:00 аж до 14 червня.

 
Коментарі (0)
34
12