Рус Укр
ГоловнаВідеорепортажНадзвичайні подіїНегода коштувала одеситам світла
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Негода коштувала одеситам світла

Через негоду на Одеській ТЕЦ сталася аварія, в результаті чого частина міста залишилася без світла. Повністю налагодити електропостачання в місті обленерго обіцяє протягом сьогоднішнього дня.

Негода коштувала одеситам світла. Вчора ввечері через штормовий вітер, сила якого перевищувала 20 м/с, на місцевій ТЕЦ обвалилася конструкція грозозахисту. Вона впала на високовольтні лінії електропередач – Усатово-ТЕЦ і Усатово-Чумка. Пошкоджений провід захопив другу лінію. Важка конструкція повисла на проводах. У результаті чого обидві високовольтні лінії вимкнулись, що знеструмило 165 трансформаторних підстанцій, - повідомляє прес-служба «Одесаобленерго». 

Таким чином повністю без електропостачання залишилися мікрорайони міста: Слобідка, Бугаївка, Млини, Молдаванка і частково – район Привокзальної площі. 
 
«У загальній складності сотні житлових будинків, у тому числі 48 – багатоповерхові», - наголошується в повідомленні.
 
Станом на сьогоднішні ранок, більшу частину споживачів підключили. Однак відновлювальні роботи тривають досі. У найближчі години планується підключити мікрорайон Далеких Млинів, вулиці Щорса, Скісної, Розкидайлівська.
 
 
Крім цього, зазначають у прес-службі «Одесаобленерго», через шторм увечері також сталася ще одна аварія – на перетині вулиці Дмитра Донського і Люстдорфської дороги (4-а станція Люстдорфської дороги) сталося замикання в мережі 0,4, що призвело до виходу з ладу ввідного автомата на трансформаторній підстанції. Без електрики залишилися житлові будинки (в основному, приватний сектор) по вулиці Дмитра Донського. Ремонтні роботи планують завершити сьогодні.
 
Коментарі (0)
34
12