Рус Укр
ГоловнаФоторепортажПодіїНа хабарі затримано службову особу Мінрегіону
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

На хабарі затримано службову особу Мінрегіону

На хабарі затримано службову особу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України
На хабарі затримано службову особу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.
 
Під час проведення антикорупційних заходів відділом протидії хабарництву Департаменту захисту економіки Національної поліції було викрито протиправну діяльність службової особи Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
 
Так, було встановлено, що головний спеціаліст відділу управління державної власності вимагає 5 000 доларів США «відкату» за надання в оренду приміщення. Окрім того, суб’єкт господарювання повинен був передати кошти визначеній ним людині.
 
Оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції та слідчі слідчого управління поліції Київської області за процесуального керівництва прокуратури Київської області затримали службову особу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
 
Наразі головного спеціаліста затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Досудове розслідування проводиться в межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
 
 
 
 

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України повідомляло, що вони є лідером серед міністерств у виконанні найбільш складних та амбітних антикорупційних заходів у рамках ініціативи «Разом проти корупції» протягом травня-вересня 2018 року.  

 
Коментарі (0)
34
12