Рус Укр
ГоловнаФоторепортажТранспортНа оглядини модернізованого трамваю у Вінницю заїхав Президент
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

На оглядини модернізованого трамваю у Вінницю заїхав Президент

Президент України Петро Порошенко у Вінниці оглянув модернізований трамвай. Сучасна система управління трамвая забезпечить економію електроенергії до 40%.

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки відвідав КП «Вінницька транспортна компанія», поспілкувався з працівниками підприємства, ознайомився з технологічним процесом, зокрема з технологією реконструкції трамвая КТ4-СУ. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Побачене вразило Президента. «Здивований красенем-трамваєм, реконструйованим працівниками «Вінницької транспортної компанії», – зазначив він у своєму Twitterі опісля візиту.
 
Примітно, другий модернізований трамвай на базі КТ4-СУ складається з трьох частин, одна з них з низькою підлогою для зручності пасажирів, у тому числі, з обмеженими можливостями. При реконструкції був використаний досвід Німеччини та Чехії.
 
 
Собівартість розробки становить близько 7 млн грн. У 2016 році заплановано випустити 3 таких трамвая (загальна вартість яких близько 20 млн грн).  
 
 
Сучасна система управління трамвая забезпечить економію електроенергії до 40%. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства спільно з Світовим банком розроблять стратегію співробітництва, яка передбачає інвестування у розвиток вітчизняної енергоефективності, інфраструктури, місцевих доріг та систем життєзабезпечення.
 
Анастасія Люк
 
Коментарі (0)
34
12