Рус Укр
ГоловнаФоторепортажПодіїУкраїнці можуть залишитися без води в кранах
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Українці можуть залишитися без води в кранах

ІА «Україна Комунальна» провело прес-конференцію «Введення спецрахунків – шлях до соціальної катастрофи». За її підсумками виявилося, що нова урядова ініціатива у вигляді законопроекту №1538 загрожує повним колапсом у господарській діяльності водоканалів

Підприємствам водо-каналізаційного господарства України загрожує банкрутство, а самим українцям – безводдя. Такими, за підсумками прес-конференції «Введення спецрахунків – шлях до соціальної катастрофи», організатором якої виступило ІА «Україна Комунальна», можуть бути наслідки прийняття Верховною Радою законопроекту №1538 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків за енергоносії, а також для погашення позик, отриманих від міжнародних фінансових організацій». 

Зауважимо, цим документом пропонується введення для суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання, призначених для зарахування коштів, які вносяться споживачами послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.
 
 
За словами керівників підприємств водо-каналізаційного господарства, таке нововведення позбавить водоканали коштів на виплату заробітних плат працівникам та сплату державних податків та зборів.
 
 
Зокрема, на цьому наголосили директор ТОВ «Білоцерковвода» Ольга Бабій, директор КП «Чернігіводоканал» Олександр Шкінь та генеральний директор КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Микола Саєвич.
 
 
 
 
Коментарі (0)
34
12