Рус Укр
ГоловнаВідеорепортажГазопостачанняУкраїнську енергетику готують до надзвичайного стану
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Українську енергетику готують до надзвичайного стану

Опісля провалу «газових» переговорів, Україну чекають найскладніші часи в енергетичному секторі. Уряд готуватиме законопроект про надзвичайний стан у цій галузі.
яценюк

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості, а також Міністерству юстиції підготувати законопроект про надзвичайний стан в енергетиці.

«Я прошу підготувати проект закону про надзвичайний стан в енергетичному секторі. Ми повинні готуватися до найскладних часів, і ми повинні до них бути готові», - заявив глава уряду, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

Прем'єр-міністр наголосив, що поведінка представників російського «Газпрому» на учорашніх переговорах і сьогодні «є частиною розробленого плану, який почався з анексії Криму, терористів в Донбасі, постачання зброї Росією і відправки російських бандитів на територію України».

«Це не газ. Це – загальний план Росії по знищенню України. Це – ще один етап російської агресії проти української держави і української незалежності», - зазначив він.

Арсеній Яценюк також підкресилив, що Україна не буде дотувати російський «Газпром».

Як повідомляла «Україна Комунальна», тижневі переговори України, Росії та ЄС щодо газу не дали результату. Сьогодні з 9:00 за київським часом ВАТ «Газпром» перевів НАК «Нафтогаз України» на передоплату постачання «блакитного» палива. Опісля стало відомо, що ВАТ «Газпром» і НАК «Нафтогаз України» звернулися до Стокгольмського арбітражу зі взаємними претензіями.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)
34
12