Рус Укр
ГоловнаВідеорепортажФінансування ЖКГБудівництво лінії безпеки на Донбасі прискориться
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Будівництво лінії безпеки на Донбасі прискориться

Будівництво лінії безпеки на Донбасі пришвидшиться. Уряд виділить з Резервного фонду на ці цілі майже мільярд гривень за невідкладною процедурою.

Будівництво лінії безпеки на Донбасі прискориться. Уряд за невідкладною процедурою приймає рішення про виділення з Резервного фонду 865 млн грн на зведення фортифікаційних споруд, які дадуть можливість зберегти життя українських військовослужбовців і гарантувати безпеку на всій території кордону. Про це повідомив на засіданні уряду Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

За його словами, в рамках завдань, напрацьованих Президентом, урядом та Радою національної безпеки і оборони, необхідно терміново приступити до будівництва лінії безпеки.
 
«Основне – це не дати можливості російським терористам незаконно перетинати лінію безпеки. Ми повинні бути готові до всіх сценаріїв, які можуть розвиватися», - наголосив Арсеній Яценюк.
 
 
Тож, Глава уряду звернувся до Віце-прем'єр-міністра, Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка разом із Міністерством оборони невідкладно приступити до вибору генерального підрядника, підрядників, використання коштів і будівництва відповідних споруд.
 
Окрім цього, Прем’єр також дав доручення Державній прикордонній службі щодо будівництва інженерних споруд на кордоні між Україною і Росією: «Процес іде, але надто довго. Це добре, що ми вдвічі скоротили вартість проектних робіт. Але тепер треба прискорити як будівництво лінії безпеки, так і зведення інженерних споруд на українсько-російському кордоні».
 
Зауважимо, перші кошти на будівництво «Стіни» вздовж кордону з Росією Кабмін виділив у вересні минулого року. 
 
Катерина Ляшевська
 
Коментарі (0)
34
12