Рус Укр
ГоловнаВідеорепортажФінансування ЖКГЯпонія вкладе мільйони доларів у відновлення Донбасу
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Японія вкладе мільйони доларів у відновлення Донбасу

На відновлення Донбасу направлять ще понад 4 млн дол. Це кошти, які передбачаються Уряду України від Уряду Японії в рамках програми «Офіційна Допомога для Розвитку».

Уряд Японії надав Уряду України 4,2 млн дол. на відновлення Донецької та Луганської областей. Відповідна угода була підписана у Києві сьогодні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Згідно з повідомленням, зазначені кошти направлять на закупівлю товарів японського виробництва для потреб східних регіонів країни та громадян, а також медичного гранту на закупівлю товарів для лікарень.
 
«Це безповоротна гуманітарна допомога, яка буде направлена з розрахунку таких товарів японського виробництва як медичне обладнання, інструменти та прилади, які допоможуть нашим підприємства житлово-комунального господарства підвищити свою матеріально-технічну базу для відновлення систем життєзабезпечення не тільки у Донецькій і Луганській областях, а й у Харківські, Дніпропетровській, Запорізькій» - наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко. 
 
 
Зауважимо, на сьогодні Україна та Японія активно співпрацюють також в напрямку інфраструктурних проектів, зокрема з Японським агентством міжнародного співробітництва JICA реалізується проект реконструкції Бортницької станції аерації.
 
Катерина Ляшевська
 
Коментарі (0)
34
12