Рус Укр
ГоловнаФоторепортажБлагоустрійЗвільнення Києва від «МАФів-окупантів»
Новини ЖКГ
06 Червня 2021 p.
09 Листопада 2020 p.
01 Травня 2020 p.
25 Березня 2020 p.
01 Серпня 2019 p.
16 Січня 2019 p.
14 Січня 2019 p.
12 Грудня 2018 p.
21 Вересня 2018 p.
03 Вересня 2018 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Звільнення Києва від «МАФів-окупантів»

У Києві прибирають МАФи, що розміщуються у зоні 20 метрів від станцій метрополітену. Вони наводять небезпеку на пасажирів столичної підземки та захаращують територію метрополітену.

Київ звільняють від МАФів, які розміщуються біля метро. Зокрема, працівники КП «Київблагоустрій» демонтували кіоски біля станції «Політехнічна». 22 липня столична влада прийняла рішення про терміновий демонтаж малих архітектурних форм та об’єктів пересувної торгівлі, встановлених у радіусі 20 метрів від входів та виходів зі станцій метрополітену. 

«МАФи та інші об’єкти торгівлі, встановлені у підземних переходах та поблизу виходів зі станцій метрополітену суттєво впливають на рух і безпеку пасажирів, заважають під’їзду до станцій спецавтотранспорту та ускладнюють організацію виконання мобілізаційних заходів», – роз’яснили «Україні Комунальній» в Київській міській державній адміністрації.
 
 
Демонтовані кіоски комунальники звозять на штраф-майданчики тимчасового зберігання на вулиці Богатирській, 1А та Народного ополчення, 16. Власники можуть забрати звідси свої МАФи, після того як сплатять штраф і витрати «Київблагоустрою» на демонтаж, перевезення та зберігання. Підсумкова сума залежить від часу простою кіоску на штрафмайданчику. 
 
 
До речі, на сайті КП «Київблагоустрій» можна знайти графік проведення демонтажів незаконних МАФів. Згідно з ним, проспект Перемоги входить до переліку місць, з яких комунальники планують прибирати кіоски.
 
 
 
Фото: Олександр Гаврилюк, "У.К."
 
Коментарі (0)
34
12